amalinazri :)
amalinazri.blogspot.com
hello. amalina speaking here.
i type whatever i feel and of course about me. feel free to follow this blog :'>



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: ______
tahun baru :D azam baru :)
Thursday, January 10, 2013 | 5:04 PM | 0 comments
Harini dah 11 Januari 2013. Azam 2013 ialah nak jadi yang lebih baik dari yang sebelum nii, nak orang respest aku and maybe bebas dari golongan yang bernama LELAKI. mayb lah ! majotiti membe aku yang dah habis skolah semua dah start kerja. aku jee tak ! aku tengah amik lesen kot ! yuhuu. lepas dapat lesen , banyaklah tempat untuk aku nak merayap. haha. FARAH sibuk cari tempat belajar, NIDA tengah belajar, REAN and FINAS pulak dah kerja. so ! aku jee lah yang membesarkan badan dekat rumah. SPM,SPM,SPM. mayb edah lega cuz dah abes exam, tapii pening memikirkan macam mana result yang akan keluar nanti. huh ! cuak, cuak. harap-harap aku dapat result yang sepatutnye.. humm ! aku plan somethng untuk kenakan someone yang aku paling benci. tapi... patut ke ha ? dia selalu fikir dia jee yang bagus, dia jee yang perfect, dia jee yang cantik ! padahal 1 benda pun takde. dulu yee kau kawan BAIK ku kononnye lah. tapi, sekarang takde istilah kawanlah dengan kau tuu. suke mengkritik orang yang macam-macam. seolah2 kau perfect. sedarlah sikit budak. kau dengan aku nii same jee. takde kurang takde lebih. tuu pun nak jadikan 1 bahan untuk kau mengata. aku tahu aku tak perfect, tapi sekurangkurangnye ak tak macam kau, perampas and kau nii jenis yang suke jilat balik apa yang kau dah ludah. oh shitt men ! tuu jee perangai kau yang berbeza dengan aku. kenapalah aku nii pernah kenal and berkawan dengan kau. 

5 November 2012
Saturday, November 3, 2012 | 11:10 PM | 0 comments
Start esuk kitorang dah mule SPM,, so !! maknenye,, kitorang dah nak habis school dah,, lepas 5 Disember kitorang dah tak ade istilah kena ikut rule school,, mesti lepas nii rindu time school.. Mayb nantii ade kitorang dah jarang2 jumpe dahh,, lagi2 membe yang duduk jauh,, 

Aku adelhh rapat dengan 2  orang budak nii,, name dye Engku intan & Safwa nadhira.. diorang nii kawan baek.. mayb lepas nii aku tak dapat dah jumpee diorang.. diorang nii happy go lucky,, Aku paling rapat dengan engku lahh,, aku selalu share cerite dengan dye,, dah anggap macam adik aku dah,, si Safwa nii pulak rapat dengan farah,, dye jenis selambe badak and redha jee kalau kena perli.. haha,, hope diorang dapat best result in spm next year,,


safwa  & engku




:'( sakit hati
Saturday, August 4, 2012 | 6:40 AM | 0 comments
haish !!! ade 1 benda yang aku tak suke,, nak tahu ark ??? ramai yang kaitkan aku dengan 1 guy nii,, aduyai,, tolonglah paham,, aku n dye membe jee.. tak lebih punn,, so kenapa kena kaitkan aku dengan dye.. aku dah ade org lain.. tolong lah faham,, kenapa mesti aku,, ?? padahal dye berlambak org yg boleh diorg kaitkan.. bahjet macam aku and dye ade chemistry jee.. salah kee kalau membe ?? tak kan?? hayoyo,, tuu lah,, mulut org memang payah nak tutup,, dye dah berpunye and aku punn dah ada someone.. so !! too allz dekat luar yang selalu ejek aku tuu bawak2 lah bertaubat bulanbulan puase nii.. takkan aku nak buad announce yg "aku dah ada someone, so jangan kaitkan aku dengan si dia" .. takkan sampai macam tuu kot.. bulan puase nii org berpusupusu nak cari pahala,, bukannye dose KAWAN.. so !! piker lah yee.. chow :D ngee




Happy + Sedih = ????
Friday, July 20, 2012 | 7:55 PM | 0 comments

                                                                  my birthday cake



* 20.July.2012 ialah tarikh yang paling happy buat aku.. tarikh tuu ialah tarikh lahir aku,,, haha,, semalam aku pergi celebrate dengan membe2 aku dekat pizza.. best giler kot,, aku belanje diorg semua.. sajje je buad amal jariah,, haha.. aku celebrate dengan eyma, azzham, mieda, kieyna, asyiq, ada and botak.. untunglah orang datang dengan couple,, haha... aku jee tak,, hmmm.. aku harap aku dapat result best untuk SPM tahun nii,, tapii !! yang tak bestnyee aku and NEAA tak baek lagii.. nak buad macam manakan,, hope aku and dye dapat baek macam dulu... aku and eyna dah baek dah semalam.. aku happy gilergiler kot,, tapii ade part aku yang geram gak dengan someone nii.. pape tah perangai,, macam ______ gak dye tuu.. hmm !! keylah, gtg now.. bye~ =D



si dia yang pelik ;D
Wednesday, June 6, 2012 | 1:30 AM | 0 comments

Emm,, perlu ke bagitahu dye yang kite sayang dye ?? tak kan ?? habis tuu.. emm, dye tahu yang aku sayang dye .. tapii dye tuu selalu sakitkan hati aku jee.. kenapa ?? nak suruh aku benci dye kee ?? memang skait hati, tapi aku tak pernah benci dye. tah lah,, padahal dye banyak buad aku sakit hatii.. tapi aku tetap sayang dye.. pape tah.. aku pelik lah dengan perangai dye sekarang,, kadang-kadang aku rase macam dah tak kenal dye dahh.. kalau boleh aku nak dye jadii macam dulu,, :D perangai dye sekarang mule-mule buad aku happy.. lame-lame buad aku sakit hatii.. tuu yang aku geram tuu.. rase nak hentak dengan batu jee kepale dye tuu.. hahaa,, kalau dye mati karang aku pulak yang sedih.. hahaa, tapi.. kalau ade dye, aku happy jee.. walau apepun yang dye buad.. aku buad bodo jee(muke stok redha jee), hehee.. alah, pape jee lah.. asalkan aku sayang dye.. sekarang, aku harap dye jadii macam dulu.. aku tak nak dye jadii macam sekarang.. dye jadii seseorang yang tak ada perasaan.. benci giler lah.. kalau cakap memang dye dengar.. tapii kadang-kadang buad muke toye a.k.a celake.. harap muke jee ensem, tapii.. wekss :P.. hahaa,, key lah.. aku nak chow !! bubyeeeeeeeeeeeeeeeeeee .... ilysm :-* 


kepenatan melanda saya harini :D
Tuesday, June 5, 2012 | 3:05 AM | 0 comments




hyet, korang tahu tak ?? harini sajje 3 blog aku kena buad.. adush, pening pale aku.. :) alah, demi membe, apelah sangat.. seb baek diorang tak complaint, kalau complaint aku lesing pale masingmasing.. hahaha, penat mengadap lappy jee aku harinii.. em, guy yang aku citer semalam, dye online tadii(facebook).. eleh, macam-macam lah dye write status dye.. werkkss :P, mengada lebih.. alah, kalau selalu online fb buhsan gak macam aku.. tapii daripada makan tidur-makan tidur.. baek aku online, like status org ke ape ke ! tapii benda tuu pun orang lain sibuk nak complaint.. suke hati aku lah nak online sampai pukul berapa pun.. semua sibukk.. ade ke aku sibuk pasal diorang ?? tak kan ?? aku tak suke lah orang yang busybody nii, jagelah body sndiri.. nii tak, sibuk jage body orang lainn.. lalala ~





Monday, June 4, 2012 | 9:49 AM | 0 comments

Dalam SM TEKNIK PERTANIAN CHENOR, aku ada sorang twin, nama dye NUR IZZATI HAFIZ.. dye klas 5 ATN 1.. dye nii maid dalam HAPPY FAMILY, always gila-gila and she's a good person.. dye baikk, caring dengan kawan-kawan.. nak tahu tak cam mane aku leyh rapat ngan dye ?? sebab 1 boy lah.. eh cop ! bukan pasal pakwe yep, just misunderstanding jee.. hahaa, dye nii seorang yang ceria dan happy go lucky lah.. she's a good and the best friend that i have meet.. aku jarang tenguk dye moody,, dye kalau ade prob punn happy jee muke.. korang mesti nak tahu status dye available or takkan?? emm, tak silap aku dye nii singular lah.. hahaha, aku jarang ambik tahu pasal status orang nii.. hahaa, alah, yang penting taty twin yang aku sayang.. hope taty akan jadii anak yg bek dan dapat capai cita-cita taty.. 






| 5:54 AM | 0 comments

Aku ade sorang kawan yang aku SAYANG.. Name dye Farah Hanum, dye sch sama dengan aku tapi tak sekelas.. kitorang same, dorm, dye stay dekat kg. awah.. dye ade 3 siblings :D and dye ank ke-2.. dye nii sorang yang happy go lucky.. aku jarang nampak dye sedih :P em.. aku pernah gak lah misunderstanding dengan dye.. alah, adatlah berkawan kan?? tapi just pasal benda bodo jee.. nak tahu ape lagi pasal dye ?? emm, status dye dah berpunyee.. dye ade relationship dengan someone.. name dye azrin.. hahaa, minah nii dilahrkan pada 5.3.1995, birthday dye aku just bagy magnum jee :'( maklumlah duduk ostel tak sempat nak beli apa-apa .. kesian dye :d walau macam mane buruk sekalipun perangai budak mereng nii.. aku tetap SAYANG kau lah wehh, kau lah membe aku dunie akhirat tahu.. ingat !! aku harap dye dapat good result in SPM 2012 and success in ur life lah sis.. :D




| 4:00 AM | 0 comments

Cuti 2 minggu nii, cuti yang membuhsankan.. dah lah buhsan, sakit hati pulak.. ieee, geramnye aku dengan 1 guy nii.. dye nak ape sebenarnyee ?? kerja dye asyekasyek sakitkan hati aku jee.. bukan nak sedapkan hati aku.. dye tuu kadang-kadang sedapkan hati, bile dah happy kan aku, ade jee benda yang menyakitkan aku pulak.. dye tuu baek tapii, kadang-kadang menyakitkan hatii.. kalau aku dapat dye, aku cekik sampai mati.. haish ! seb bek aku sayang, kalau tak dah lama mati guy tuu :D




KEM PENGAKAP 2011
Saturday, July 30, 2011 | 8:57 AM | 0 comments
Baru- baru ini .. Sm Teknik Pertanian Chenor telah mengadakan kem pengakap 2011 yang bertempat di GUNUNG SENYUM .. Kem yang diadakan kali ini disertai oleh 25 orang pelajar yang diringi oleh 3 orang guru pengiring .. Kem pengakap kali ini lebih adventure berbanding kem yang sebelumnya .. seramai 15 orang pelajar tingkatan 5 telah dinaikkan pangkat sebagai pegawai pengakap Sm Teknik Pertanian Chenor .. Kem ini bertujuan untuk mendisiplinkan diri para peserta yang menyertainya ..


                                                                team pngakap tekche


Old things